Doi tineri în vârstă de 18 şi 19 ani, originari din Chișinău şi Leova, au fost reţinuţi pe urme fierbinţi de către Poliția capitalei, după ce marți, 24 iulie, ar fi jefuit un bărbat în timp ce se afla la cumpărături în Piaţa Centrală.

Proprietarul s-a dovedit a fi un bărbat de 65 ani, din Ialoveni, care a solicitat ajutorul poliţiştilor după ce i-a fost sustrasă geanta, cu acte, bunuri personale şi bani, suma prejudiciului constituind 2560 lei.

Tinerii bănuiți de jaf au fost identificaţi şi reţinuţi timp de 72 de ore, în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău şi sunt cercetaţi penal pentru jaf. Conform legislaţiei penale în vigoare, aceştia riscă o pedeapsă închisoare de la 5 la 7 ani.

Bunurile sustrase au fost ridicate de către poliţişti şi urmeaza a fi returnate victimei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!