Ploile torențiale din ultimele două zile au afectat mai multe localități din țară. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI în localitatea Coșcodeni raionul Sângerei precipitațiile au deteriorat mai multe porțiuni de drum local de pietriș.

În localitatea Nimereuca, raionul Soroca ploaia a adistrus 55 ha de floarea soarelui, 145 ha de porumb, deteriorând 2,5 km de drum.

Prejudicii au fost înregistrate și în orașul Orhei, unde vântul puternic a afectat acoperișul gimnaziului Gr. Vieru. Aici au fost smulse 250 metri pătrați de țiglă metalică. Comisiile pentru situații excepționale teritoriale urmează să stabilească suma pagubelor materiale.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!