Accident cumplit a avut loc pe traseul Bălți-Glodeni. În urma ciocnirii a două mașini șase persoane au fost rănite, printre care doi copii. Două persoane au rămas blocate între fiare și a fost nevoie de intervenția salvatorilor pentru a le descarcera. Accidentul a avut loc vineri dimineață la ora 05:28, în preajma satelor Stuzovca și Sadovoe.

Potrivit datelor IGSU, un autoturism de marca Volkswagen în care se aflau două persoane s-a tamponat cu un alt automobil de model Toyota în care se aflau 4 pasageri dintre care doi copii. Ajunși la fața locului salvatorii Detașmentului Căutare-Salvare nr.2 din mun. Bălți au stabilit că în autoturismul de model Volkswagen au rămas blocați între fiare un bărbat în vârstă de 67 de ani și o femeie în vârstă de 64 de ani.

În cel mai scurt timp angajații IGSU al MAI au scos conducătorul și pasagera din față din autovehicol distrus, aceștea fiind ulterior transportați la spitalul din mun. Bălți cu diverse traumatisme. Pasagerii care se aflau în al doilea automobil de model Toyota au suportat leziuni minore și nu au avut nevoie de ajutorul salvatorilor.

Circumstanțele producerii accidentului rutier urmează a fi stabilite de către organele de drept.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!