/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Accident grav pe traseul Bălți-Glodeni. Două persoane au rămas blocate între fiare

27 iulie 2018, ora 11:14

Potrivit datelor IGSU, un autoturism de marca Volkswagen în care se aflau două persoane s-a tamponat cu un alt automobil de model Toyota în care se aflau 4 pasageri dintre care doi copii. Ajunși la fața locului salvatorii Detașmentului Căutare-Salvare nr.2 din mun. Bălți au stabilit că în autoturismul de model Volkswagen au rămas blocați între fiare un bărbat în vârstă de 67 de ani și o femeie în vârstă de 64 de ani.

În cel mai scurt timp angajații IGSU al MAI au scos conducătorul și pasagera din față din autovehicol distrus, aceștea fiind ulterior transportați la spitalul din mun. Bălți cu diverse traumatisme. Pasagerii care se aflau în al doilea automobil de model Toyota au suportat leziuni minore și nu au avut nevoie de ajutorul salvatorilor.

Circumstanțele producerii accidentului rutier urmează a fi stabilite de către organele de drept.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram