/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Veste bună pentru șoferi! Amenzile vor putea fi achitate în 3 zile lucrătoare și nu vor fi aplicate puncte de penalizare

missing
27 iulie 2018, ora 10:21

Totodată, și amenzile vor fi achitate nu în 72 de ore, dar în 3 zile lucrătoare, măsură fiind necesară pentru cei care vor încălca în zilele de weekend. Potrivit autorilor, această măsură de stimulare va contribui la prevenirea factorilor de corupție, întrucât șoferii care au acumulat un număr critic de puncte de penalizare încearcă să scape de sancțiune, oferind mița. Alte modificări prevăd că permisul de conducere să rămână în posesia conducătorului chiar dacă acesta a fost privat de dreptul de a conduce, fără a fi necesară eliberarea unui permis de conducere provizoriu. A fost modificat și articolul ce ține de efectuarea lucrărilor de reconstrucție de către persoane fizice și juridice. Aceștia vor fi sancționați dur dacă vor face lucrări în încăperile din blocurile locative, între după ora 18.00 și până la ora 8.00 dimineața.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram