/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO. VIDEO/ „Jos Mafia”. Moldovenii din Paris, Milan și Frankfurt au protestat împotriva guvernării de la Chișinău

missing
29 iulie 2018, ora 20:09

Moldovenii din Paris au declarat că Moldova aparține poporului și nu oligarhilor, iar în context au venit cu un mesaj pentru guvernare:„Noi nu cedăm până la pușcărie nu vă vedem, amnistia fiscală e criminală și să le spunem că noi rezistăm mult mai mult decât pot rezista ei”, a declarat Denis Zavorotnîi, unul dintre participanții manifestației.

Moldovenii de la Frankfurt au cerut ca alegerile din Chișinău să fie validate, sistemul de vot mixt și legea amnistiei fiscale să fie anulate. Potrivit unui participant aceste legi sunt împotriva democrației și a „tot ce e omenesc în R. Moldova”.

Protest la Paris

Protest la Frankfurt

Foto: FB/Viorel Vieru

Foto: FB/Viorel Vieru

Foto: FB/Viorel Vieru

Foto: FB/Viorel Vieru

Protest la Milan

Foto: FB/ Iurie Lozinschi

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram