/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

„Diaspora cere dreptul la vot!” Marți va avea loc un protest în fața Comisiei Electorale Centrale

missing
30 iulie 2018, ora 10:13

Dacă va pasa de dreptul la vot a tuturor moldovenilor, fie că sunt acasă, fie că sunt în străinătate, alăturați-vă! Marți, 31 iulie, Comisia Electorală Centrală va examina proiectul de lege ce ține de dreptul alegătorilor din diaspora. Acest proiect de lege a fost elaborat cu participarea activă a moldovenilor din diaspora și a grupului „Adoptă un Vot”. Proiectul propune un minim de condiții pentru asigurarea dreptului la vot pentru alegători din diaspora, reieșind din condițiile speciale de votare printre hotare, cum ar fi creșterea numărului de buletine pentru secțiile de vot din străinătate și votarea timp de două zile. Haideți să le arătăm că ne pasă!”, scriu organizatorii manifestației.

Potrivit paginii evenimentului, protestul va avea loc între orele 14 și 15, iar nouă persoane au spus că vor participa, în timp ce alte 29 au spus că sunt interesate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram