/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ A încercat să introducă în țară 14 tone de haine și încălțăminte noi. Un agent economic din Chișinău, riscă închisoare

missing
31 iulie 2018, ora 12:50

Fiind efectuată inventarierea bunurilor declarate neautentic, s-a stabilit că acestea au o valoare de circa 7,8 mln. lei. Administratorul agentului economic a făcut declaraţii pe marginea infracţiunii investigate.

Pe acest caz cercetările continua în vederea identificării şi tragerii la răspundere a tuturor persoanelor care ar putea fi implicate în comiterea infracţiunii.

Dacă vor fi găsite vinovate de comiterea infracţiunii de contrabandă, persoanele fizice implicate riscă închisoare de la trei la zece ani, iar persoana juridică amendă în mărime de la 6000 la 11000 unităţi convenţionale cu privarea de dreptul de a exercita o anumită activitate sau cu lichidarea acesteia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram