/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Un individ care purta centură explozivă s-a aruncat în aer în Belgia

31 iulie 2018, ora 18:26

Incidentul a avut loc pe un stadion de fotbal din zona Stembert, în orăşelul Verviers, situat în estul Belgiei, informează postul RTBF şi cotidianul Le Soir.

Un individ care purta o centură explozivă s-a aruncat în aer în centrul terenului de fotbal şi a murit pe loc. Nicio altă persoană nu era pe stadion în momentul incidentului.

Poliţia a instituit un perimetru de securitate în jurul stadionului, sute de localnici fiind evacuaţi.

Potrivit unor surse din cadrul serviciilor de securitate citate de postul RTBF, individul este un fost cadru militar şi s-a sinucis.

“Ipoteza unui act terorist este exclusă. Primele elemente ale investigaţiei par să indice o sinucidere”, a declarat Hassan Aydin, primarul orăşelului Verviers.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram