/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Universitățile din Moldova într-un clasament internațional. Ce loc ocupă

31 iulie 2018, ora 10:02

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” se regăsește pe locul 7171 a clasamentului internațional și este urmată de Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” – locul 7502 și Academia de Studii Economice – locul 8329.

Indicatorii după care a fost realizat clasamentul au fost transparența instituțiilor, vizibilitatea paginilor web și deschiderea de care au dat dovadă în raport cu publicul.

Clasamentul este realizat de un grup de cercetători din Spania și cuprinde peste 27 de mii de instituții de învățământ superior din întreaga lume, inclusiv 26 de universități din Republica Moldova. În clasamentul realizat în vara anului trecut, USM era pe locul 3148 în lume, urmată de UTM și ULIM.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram