/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

11 milioane de euro pentru aprovizionare cu apă și canalizare. Ce localități vor beneficia

missing
01 august 2018, ora 17:08

În cadrul proiectului vor fi construiți opt kilometri de apeduct și de rețele de canalizare în satul Cotihana. În satele Crihana Veche, Pașcani și Manta vor fi construite sisteme de canalizare.

De asemenea, în orașul Cahul va fi reabilitat și extins cu 11 km sistemul de alimentare cu apă. Totodată vor fi extinse rețelele de canalizare, va fi reparată stația de pompare și va fi reabilitată clădirea administrativă Apă Canal Cahul.

Proiectul este suplimentar altor două inițiative de reabilitare a infrastructurii de bază de apă și canalizare în raionul Cahul, realizate cu sprijinul financiar al Germaniei. Valoarea granturilor oferite în cadrul acestora este de 23,5 milioane de euro. Toate cele trei proiecte vor fi implementate de către Banca de Dezvoltare Germană (KfW).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram