/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Cine este moldoveanca care a intrat în „Top 100 de femei fondatoare în Europa”

01 august 2018, ora 13:08

Cu trei ani în urmă reporterii Forbes au început să caute în SUA investitori care ar finanța start-up-urile conduse de femei. În acest sens, reporterii au aflat că majoritatea investitorilor alocă bani start-up-urilor fondate de bărbați. Prin urmare, Forbes a hotărât să schimbe situația și a publicat lista a „Top 100 de femei fondatoare în Europa” care are trebui urmărite pe Twitter și LinkedID.

Menționăm că Xenia Muntean este un antreprenor din Republica Moldova și cofondator al platformei Planable, o platformă care ajută agențiile, persoanele care desfășoară activități independente și oricine lucrează în echipă să colaboreze pe social media. Ea a urmat academia de întreprinzători a lui Tim Draper din San Francisco.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram