/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Un tânăr din Chișinău a încercat să treacă frontiera fără acte. Motivul

02 august 2018, ora 15:15

Potrivit Poliției de Frontieră, bărbatul a încercat să treacă neobservat controlul în punctul de trecere Tudora în timp ce se afla într-un autocar de rută. Tânărul a anunțat polițiștii, că în caz de nu i se permite ieșirea din țară va apela la trecerea clandestină a hotarului, prin ocolire. Pentru a fi siguri că persoana nu va traversa în mod fraudulos granița, polițiștii de frontieră i-au asigurat transportul acestuia în mun. Chișinău.

Oamenii legii au informat că tânărul nu este la prima sa abatere de la lege. Anterior bărbatul a fost cercetat pentru aceeași ilegalitate. Mai mult, el este luat la evidență ca un consumator de alcool și droguri.

Poliția de Frontieră recomandă tuturor celor care au planificate călătorii peste hotare să verifice din timp prezența documentelor de călătorie, statutul și valabilitatea acestora.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram