/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Și-a deschis o afacere de prelucrare a prunelor fără acte. Ce riscă un bărbat din Criuleni

04 august 2018, ora 14:01

Potrivit poliției din Serviciul de Investigare a Fraudelor Economice al Inspectoratului de Poliție Criuleni au depistat în satul Hrușova, o secție de prelucrare a fructelor (prunelor), care activa în lipsa actelor ce ar permite desfășurarea acestui gen de activitate, astfel proprietarul eschivându-se de la plata impozitelor și taxelor de stat.

Polițiștii au depistat și ridicat 8 tone de prune proaspătă și prelucrate (uscate) fără acte de proveniență. Producția urma să fie realizată atât pe teritoriul Republicii Moldova cât și peste hotare ei. Dacă va fi găsit vinovat, afaceristul riscă amendă și să rămână fără marfă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram