/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Atenție călători! Trafic intensiv la două puncte de trecere a frontierei

missing
06 august 2018, ora 09:07

În punctul de trecere Palanca-Maiaki-Udobnoe este formată o coloană de 100 de mijloace de transport pe sensul de ieșire din țară. Potrivit poliției de frontieră, traficul s-a intensificat încă de la 03.00, după ce timp de trei ore punctul de trecere nu a activat din cauza unei probleme tehnice la baza de date a autorității vamale din Ucraina. Reprezentanții instituțiilor de frontieră și vamale din R. Moldova și Ucraina lucrează la capacitate maximă în vederea fluidizării traficului transfrontalier.

Totodată, circulație îngreunată în punctul de trecere Tudora-Starokazacie, traseul ce leagă cele două puncte de trecere este blocat cu mijloace de transport, ceea ce condiționează formarea rândurilor și pe partea moldovenească.
Rugăm călătorilor înțelegere și răbdare la situația creată.

Și-au reluat activitatea punctele de trecere de tip debarcader Soroca-Țekinovka și Cosăuți-Iampoli. Amintim că acestea nu erau funcționale în ultimele cinci zile din cauza ridicării nivelului de apă în râul Nistru.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram