Un incendiu de amploare a izbucnit, luni, după producerea unui accident pe o şosea situată în apropierea aeroportului din oraşul italian Bologna, informează site-ul cotidianului La Repubblica. Mai multe persoane au fost rănite în urma incidentului, scrie Mediafax.

UPDATE. Cel puţin două persoane au murit, iar alte 67 au fost rănite în urma incidentului, anunţă autorităţile italiene, citate de cotidianul Corriere della Sera şi de TGcom24.Mediaset.it

Un TIR care transporta acid a lovit mai multe maşini pe şoseaua de centură a oraşului Bologna, în zona Borgo Panigale / Casalecchio. În urma coliziunii, a izbucnit un incendiu de amploare.

Numeroase echipaje de pompieri şi ambulanţe au intervenit la accident.

Mai multe persoane au fost rănite în urma accidentului rutier urmat de un incendiu de amploare produs luni la periferia oraşului italian Bologna, informează site-ul cotidianului Corriere della Sera.

Centura oraşului Bologna, care face parte din Autostrada A14, a fost închisă în urma accidentului rutier, în zonele Borgo Panigale, Emilia şi Caduti di Amola.

Din cauza accidentului, s-au format coloane de maşini pe câţiva kilometri la periferia oraşului Bologna.

Luni dimineaţă, un alt accident s-a produs la periferia oraşului Padova, informează publicaţia Corriere del Veneto. O autoutilitară a intrat în coliziune cu un TIR, pe Autostrada A4, între Grisignano şi Padova, în zona Villafranca Padovana. Cele două vehicule au luat foc în urma accidentului, soldat cu doi morţi.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!