Cele șase corpuri ale moldovenilor decedați în accidentul de la Kaluga au ajuns la Chișinău. Trupurile neînsuflețite au fost aduse la sediul unei companii de servicii funerare, unde au fost așteptate de rude și apropiați pentru a fi luate pentru înmormântare. Toate cheltuielile sunt suportate de Guvern.

Tot astăzi la Chișinău vor ajunge și patru cetățeni care au fost răniți în tragicul accident. Acestea vin cu trenul de pe ruta Moscova – Chișinău, și sunt supravegheați de angajații SMURD. Trenul cu persoanele traumatizate urmează să ajungă la Chișinău conform orarului în seara zilei de 08 august la ora 19:17. De pe peronul Gării Feroviare oamenii vor fi întâlniți de apropiați.

Alți patru moldoveni au rămas în spital în Federația Rusă pentru a primi tratamentul necesar.

Amintim că, tragedia a avut loc sâmbătă dimineață, după ce o mașină a intrat pe contrasens și a lovit în plin microbuzul înmatriculat în Republica Moldova. În urma impactului opt oameni au murit, dintre care șase moldoveni.

Foto: protv.md

Foto: protv.md

Foto: protv.md

Foto: protv.md

Foto: protv.md

Foto: protv.md

Foto: protv.md

Foto: protv.md

Foto: protv.md

Foto: protv.md

Foto: protv.md

Foto: protv.md

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!