Un echipaj aero-medical SMURD din Galați a efectuat o misiune aero-medicală de transportare a unei tinere de 17 de ani din raionul Cantemir la Chișinău. Potrivit datelor IGSU, minora a suferit diverse traumatisme în urma accidentului rutier care s-a produs la data de 7 august, fiind lovită de o mașină în timpul ce se deplasa cu bicicletă.

Pe parcursul zborului, echipa de medici și paramedici SMURD Galați a monitorizat starea pacientei, transportată în capitală în stare gravă stabilă. Elicopterul SMURD a aterizat pe stadionul Dinamo la mun. Chișinău, după ce adolescentă a fost preluată de serviciu asistență medicală urgentă și transportată la “Institutul Mamei și Copililui” din mun. Chișinău pentru următoarele intervenții medicale.

De la începutul anului 2018, aceasta este a patrusprezecea intervenție aero-medicală SMURD pe teritoriul Republicii Moldova, și a treia în aceasta săptămâna.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!