/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Părinţii Primei Doamne Melania Trump au primit cetăţenia americană

10 august 2018, ora 12:14

Viktor şi Amalija Knavs, socrii preşedintelui Statelor Unite, Donald Trump, au depus jurământul de cetăţeni în cadrul unei ceremonii desfăşurate la New York. Originari din Slovenia, ei aveau reşedinţa permanentă în SUA din februarie.

Soţii Knavs sunt pensionari şi au peste 70 de ani. În ţara lor natală, Viktor Knavs a fost vânzător în domeniul auto, iar soţia sa a fost angajată în industria textilă. În SUA, ei îşi petrec mare parte din timp alături de fiica lor, Melania, şi de nepotul lor, Barron, în vârstă de 12 ani.

AFP reaminteşte că preşedintele Trump a criticat, în campania sa electorală, sistemul “imigrării în lanţ” de care acum beneficiază şi socrii săi, de pe urma fiicei lor, care a obţinut cetăţenia americană în urma căsătoriei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram