Primarul general interimar al municipiului Chișinău, Ruslan Codreanu, a eliberat-o din funcţie pe pretorul sectorului Ciocana, Galina Bostan. O dispoziție în acest sens a fost semnată de Codreanu pe 10 august 2018.

Potrivit purtătorului de cuvânt al primăriei, Vadim Brînzaniuc, Codreanu a eliberat-o din funcție pe Bostan făcând uz de dreptul său de primar interimar general. Alte informații Brînzaniuc a spus că nu poate să ne ofere, dar a precizat că în scurt timp primăria va anunța numele noului pretor al sectorului Ciocana.

Amintim că, la 15 martie curent Bostan, de asemenea, a fost eliberată din funcție printr-o dispoziție a primarul general interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu. Iar, la începutul lunii iunie Bostan a fost repusă în funcție de către instanța de judecată.

Galina Bostan a ocupat funcția de pretor al sectorului Ciocana timp de 11 ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!