Tânărul de 22 de ani bănuit că ar fi omorât o femei de 42 de ani și pe fiica ei de 15 ani, a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile. Informația a fost confirmată pentru TV8 de Mariana Bețivu, ofițerul de presă al Inspectoratului General de Poliție.

Amintim că, cadavrele a două femei parțial carbonizate și aflate în stare de putrefacție au fost găsite în fâșia forestieră de la marginea traseului Soroca- Florești. De moartea acestuia este bănuit un tânăr de 22 de ani care și-a recunoscut vina.

El a povestit oamenilor legii că a luat femeile la el în mașină să le ducă la Soroca. Pe drum, între el și pasagere s-a iscat un conflict. Victimele au sărit din automobil și au luat-o fugă. Suspectul le-a urmărit și ajungându-le, le-a aplicat mai multe lovituri, în rezultatul cărora femeile și-a pierdut cunoștința. Potrivit poliției, bănuitul ar fi întreținut relați sexuale cu minora de 15 ani. De asemenea, poliția informează că femeile erau în viață când bănuitul le-a dat foc.

De asemenea, tânărul a recunoscut o crimă pe care ar fi comisă în 2012. Potrivit oamenilor legii, bănuitul riscă închisoare pe viață.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!