Încă un cetățean al Republicii Moldova care a avut de suferit în tragicul accident din regiunea Kaluga a ajuns la Chișinău. Persoana a fost adusă în seara zilei de 12 august cu trenul de pe ruta Moscova - Chișinău. Bărbatul în vârstă de 20 de ani, care a suportat mai multe traumatisme a fost monitorizat pe parcursul drumului de un medic SMURD.

Acesta a acordat toată asistența necesară, pentru ca pacientul să ajungă în siguranță în țară. Pe peronul Gării Feroviare acesta a fost așteptat de un echipaj SMURD, care la transportat la Institutul de Medicină Urgentă din capitală, unde urmează să beneficieze de îngrijiri medicale.

Potrivit IGSU în Federația Rusă mai rămân internați trei cetățeni ai Republicii Moldova, care deocamdată nu pot fi transportați din cauza stării de sănătate. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență va monitoriza starea de sănătate a oamenilor, iar la necesitate vor merge pentru ai însoți în drum spre casă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!