Poliția de Frontieră informează că se menține trafic intensiv în punctul de trecere comun Palanca-Maiaki-Udobnoe. Sunt în așteptare pentru trecerea frontierei, pe direcția ieșire din Republica Moldova, 60 de mijloace de transport. Totodată, punctul de trecere Tudora activează în regim normal fără rânduri după barieră, însă în continuare sectorul tranzit spre Ucraina este 60 % blocat cu mijloace de transport.

În scopul susținerii participanților la traficul transfrontalier, Poliția de Frontieră recomandă:

– verificarea valabilității şi statutului documentului de călătorie în baza căruia se traversează frontiera de stat.
– tranzitarea tuturor punctelor de trecere existente la graniţă, pentru a nu suprasolicita doar unele dintre ele și pentru a evita formarea rândurilor în punctele de trecere.
– consultarea aplicației ”TRAFIC ONLINE” de pe pagina oficială a Poliției de Frontieră, care prezintă media timpilor de aşteptare în punctele de trecere a frontierei (rutier) pentru autoturisme.
– manifestarea de înțelegere, răbdare și disciplină, ținând cont de regulile de aflare și traversare a frontierei de stat.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!