/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Cine este noul pretor al sectorului Ciocana și de ce Codreanu a eliberat-o din funcție pe Bostan

missing
13 august 2018, ora 10:40

Totodată, Codreanu a venit cu precizări de ce a demis-o din funcție pe fostul pretor, Galina Bostan. Potrivit lui, deși au existat multiple plângeri a oamenilor din sectorul Ciocana, situația cu gheretele și alte lucruri, la baza eliberării din funcție a lui Bostan stă cadrul legal potrivit căruia pretorii sunt persoane de încredere a primăriei.

„Doamna Bostan a fost demisă conform cadrului legal, care prevede că pozițiile de pretori sunt de demnitate publică, și sunt oamenii de încredere a conducerii primăriei. Anterior doamna pretor a fost demisă ca funcționar public. Eu am transferat toți pretorii și vicepretorii pe poziție de demnitate publică, astfel că toți sunt persoane de încredere ale conducerii Primăriei. Alte explicații nu au loc”, a declarat Codreanu.

Amintim că la sfârșitul săptămânii trecute, pretorul sectorului Ciocana, Galina Bostan, a fost eliberată din funcție. Anterior ea a fost demisă de Silvia Radu, însă la începutul lunii iunie, instanța de judecată a restabilit-o pe Galina Bostan în funcție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram