/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Numărul moldovenilor decedați în accidentul din Kaluga a crescut. Un bărbat grav rănit a murit la spital

13 august 2018, ora 13:15

În acest context, ofițerii IGSU se vor deplasa astăzi în regiunea Kaluga, pentru efectuarea procedurilor necesare de repatriere a corpului neînsuflețit. Autovehicolul specializat pentru transportarea corpurilor neînsuflețite de la compania contractată de Guvernul Republicii Moldova urmează să ajungă în Federația Rusă. Celelalte două persoane rămân internate în spitalul din Rusia și vor continua tratamentul până când medicii vor permite externarea acestora.

Amintim că la data de 4 august 2018 în urma accidentului grav pe teritoriul Federației Ruse șase cetățeni ai Republicii Moldova și-au pierdut inițial viața șase persoane, iar alte opt persoane au fost internate la spital cu diverse traumatisme. Săptămâna trecută cele șase cadavre și cinci persoane traumatizate au fost aduse acasă în Republica Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram