Un automobil în care se deplasau cinci persoane, inclusiv un copil în vârsta de un an a luat foc în această noapte. Pompierii au intervenit pentru a lichidat incendiul izbucnit la o mașină de model „Ford Focus” în apropiere de localitatea Cîrnățeni, Căușeni.

Potrivit IGSU, autovehicolul se deplasa din Ucraina spre mun. Chișinău. Pompierii din raionul Căușeni au reușit să lichideze incendiu în cel mai scurt timp, însă autoturismul a fost distrus complet de flăcări.

Potrivit informației preliminare, cel mai probabil, incendiul ar fi izbucnit din cauza unui scurtcircuit. În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit.

Toate circumstanțele și cauza finală a producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști. În ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 31 situații de risc.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!