O aeronavă de mici dimensiuni, cu patru pasageri la bord, a aterizat forțat pe un câmp cu floarea soarelui de la marginea satului Feşteliţa, raionul Ştefan Vodă. Nici o persoană nu a avut de suferit, informează Moldpres.

Șeful Serviciului de presă al Inspectoratului General al Poliției, Mariana Bețivu, a declarat pentru agenție că incidentul a avut loc în seara zilei de ieri. Aparatul de zbor a decolat de la o vinărie de la marginea satului Crocmaz, raionul Ştefan Vodă, și urma să ajungă în satul Horeşti, raionul Făleşti. La câteva minute după decolare, panoul de control al aeronavei a indicat o defecţiune tehnică. Din acest motiv, pilotul a fost nevoit să aterizeze forţat.

Nava aeriană de model „SOKATA” era condusă de către un cetățean al municipiului Chișinău, care era și proprietarul aeronavei. La bordul acesteia se mai aflau alți trei chișinăuieni.

Imediat la fața locului s-a deplasat grupul operativ de urmărire penală. Alte circumstanţe ale incidentului urmează a fi stabilite.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!