Începând cu 24 august, cei care vor opta pentru o călătorie cu trenul la Iași, vor scoate din buzunar mai puțini bani pentru bilet, spune Calea Ferată a Moldovei. Astfel, tichetul pentru clasa a treia de confort va costa doar 90 de lei, cu 42 de lei mai puțin decât până acum.

De reduceri se vor putea bucura și pasagerii care vor alege clasa a doua, care vor plăti 100 de lei, în loc de 148. Cei care-și vor dori o călătorie în clasa de confort sporit vor achita doar 130 de lei. Pe cursa Chișinău – Socola (Iași) circulă o garnitură modernizată, dotată cu aer condiționat și wi-fi gratuit.

Totodată, CFM anunță că trenul de pe această cursă va circula de trei ori pe săptămână, în loc de două cum a fost până acum. Astfel, pasagerii vor putea ajunge la Iași și retur, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică. Garnitura va porni din Gara Chișinău la ora 06:16 și va ajunge în stația Socola la ora 10:15. Returul se va face la ora 17:42, cu sosire la 21:36.

Menționăm că timpul de călătorie a fost redus cu 20 minute. De asemenea, trenul de pe această cursă va circula, suplimentar, pe data de 27 august.

Acum puteți cumpăra bilete și online, accesând site-ul cfm.md, la rubrica „Bilet online”. Pentru mai multe informații despre curse, prețuri sau orarul circulației trenurilor, contactați Biroul de Informații al CFM, la numărul de telefon: (022) 83 33 33.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!