/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/DOC/ Ce avere are noul pretor al sectorului Ciocana Sinilga Școlnic

14 august 2018, ora 11:50

Soții Școlnic dețin două terenuri intravilane cu o suprafață totală de 12 ari, un apartament de 49 de metri pătrați cumpăra în 2001 cu 117 mii de lei și o casă de 160 de metri pătrați cumpărată în 2010. Casa este scrisă pe numele soției lui Școlnic și nu este indicat prețul acesteia.

Familia Școlnic deține și un automobil Hyundai Accent cumpărat anul trecut cu 190 de mii de lei. În conturi bancare, familia pretorului sec. Ciocana are 147 mii de lei.

Amintim că, Sinilga Școlnic a fost numit luni în funcția de pretor al sectorului Ciocana. Anterior acesta a deținut funcția de secretar al preturii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram