Noul pretor al sectorul Ciocana al Capitalei, Sinilga Școlnic, a avut în 2017 un salariu anual de peste 128 de mii de lei din funcția de secretar al Preturii Ciocana. Soția acestuia, angajată la „Moldtrans-tur” a câștigat peste un salariu anual de peste 22 de mii de lei.

Soții Școlnic dețin două terenuri intravilane cu o suprafață totală de 12 ari, un apartament de 49 de metri pătrați cumpăra în 2001 cu 117 mii de lei și o casă de 160 de metri pătrați cumpărată în 2010. Casa este scrisă pe numele soției lui Școlnic și nu este indicat prețul acesteia.

Familia Școlnic deține și un automobil Hyundai Accent cumpărat anul trecut cu 190 de mii de lei. În conturi bancare, familia pretorului sec. Ciocana are 147 mii de lei.

Amintim că, Sinilga Școlnic a fost numit luni în funcția de pretor al sectorului Ciocana. Anterior acesta a deținut funcția de secretar al preturii.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!