Trotuarelor de pe str. Maria Cebotari şi str. Sfatul Ţării, adiacente complexului clădirii Preşedinţiei Republicii Moldova, vor fi reabilitate, anunță Primăria Capitalei.

Potrivit unei dispoziții, Regia „Exdrupo”, imediat după înlăturarea gardului temporar, va demara lucrările de restabilire a trotuarelor străzilor sus-menționate. De asemenea, Asociația de gospodărire a spațiilor verzi va executa lucrări de întreținere a spațiilor verzi din preajma obiectivului.

Lucrările au loc în baza unui demers a Aparatului Președintelui Republicii Moldova și în legătura cu finalizarea lucrărilor de renovare a complexului clădirii Președinției.

Lucrările vor fi finanțate din contul alocațiilor prevăzute pe anul 2018 și trebuie finalizate până pe data de 27 august 2018.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!