/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Doi tineri, tunși forțat într-o benzinărie din Călărași. Reacția poliției

missing
14 august 2018, ora 11:23

Poliția precizează că la 10 august, oamenii legii din Călărași a intrat în posesia unor imagini, unde mai mulți indivizi înjură și agresează verbal și fizic, doi tineri pentru că au părul lung. De asemenea, în imagini se arată cum celor doi le-a fost tăiat părul forțat de un grup de persoane necunoscute.

Astfel, polițiștii din Călărași s-au sesizat și au început cercetările. Ca rezultat, poliția a stabilit că incidentul ar fi avut loc în luna iulie curent, la o benzinărie din orașul Călărași. În acest caz au fost identificați șase bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, suspectați că ar fi implicați în acest caz.

La moment a fost inițiat un proces penal pentru a stabili toate circumstanțele și atrage la răspundere conform legii persoanele suspecte. De asemenea, poliția face apel la persoanele care au avut de suferit să se prezinte la Poliție pentru a depune plângere.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram