/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Câți oameni s-au adresat la cele 12 corturi anticaniculă instalate în toată țara

missing
16 august 2018, ora 13:36

În ultimele 24 de ore la punctele de reabilitare s-au adresat 3941 de persoane. Numărul oamenilor care se adresează la punctele de reabilitare crește odată cu necesitatea instalării acestora în mai multe regiuni din țară.

Corturile funcționează zilnic de la orele 11:00 – 18:00 în urmărtoarele localități: mun.Chișinău, Bălți, Cahul, Comrat, Ungheni inclusiv orașele Cimișlia și Căușeni.

Amintim că punctele de reabilitare au fost reinstalate de IGSU la data de 14 august în urma avertizării meteorologice cod galben de caniculă, emis de către Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Acestea vor activa în zile cu temperaturi care vor depăși +32 grade celsius. Corturile au drept scop prevenirea și eliminarea riscurilor ce pot apărea în urma efectelor caniculei. Salvatorii îndeamnă oamenii să nu meargă afară în orele amiezi, iar în caz de necesitate să se adreseze angajaților IGSU dislocați la corturi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram