/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

IGSU va contacta o companie specializată pentru repatrierea moldoveanului decedat în Italia

missing
16 august 2018, ora 13:50

Acțiunea va avea loc în contextul deciziei luate de Prim ministrul Republicii Moldova Pavel Filip. IGSU în comun cu reprezentanții secții consulare a țării noastre în Italia vor perfecta toate procedurile necesare pentru a întoarce acasă cadavrul persoanei. Cheltuielile de repatriere a corpului neînsuflețit vor fi acoperite de Guvernul Republicii Moldova.

Amintim că în urma prăbușirii unui pod în orașul Genova, un moldovean în vârstă de 44 de ani a decedat. IGSU monitorizează situația și se va implica în toate procedurile necesare.

Totodată Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI monitorizează cazul moldovenilor traumatizați în orașul Sankt Petersburg. Potrivit sursei, aceștia ar putea fi aduși acasă de salvatori, doar după ce starea de sănătate se va stabiliza, iar medicii din Federația Rusă ar putea lua decizia de externare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram