/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Susținea că are influență asupra procurorilor. Un tânăr ar fi primit 1000 de euro mită pentru a mușamaliza un dosar

missing
16 august 2018, ora 09:47

Potrivit procurorilor, acesta ar fi susținut că, împreună cu tatăl său, are influență asupra procurorilor din cadrul Procuraturii Glodeni și că-i poate determina pe acuzatorii de stat să adopte o decizie favorabilă în privința inculpatului.

Transmiterea banilor s-ar fi produs prin intermediul mamei învinuitului, care a depus o sesizare la CNA, după ce tânărul nu s-a ținut de promisiunea de a rezolva cazul fiului ei.

În seara zilei de ieri, bărbatul în vârstă de 28 de ani a fost reținut pentru 72 de ore și este acum cercetat penal pentru trafic de influență. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă până la 6 ani de închisoare sau amendă de până la 200 000 de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram