/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Accident cu implicarea unui Volkswagen a unui Mercedes și a unei motociclete pe traseul Ialoveni-Costești

missing
17 august 2018, ora 15:10

Potrivit poliției, o mașină de model Volkswagen Passat condusă de un bărbat de 53 de ani deplasându-se din direcţia satului Costeşti a încercat să efectueze depășirea unui microbuz de model Mercedes-Sprinter, dar a pierdut controlul volanului și a tamponat microbuzul în aripa stângă din spate.

În urma impactului Volkswagenul a fost proiectată pe banda opusă a carosabilului, unde la acel moment dinspre orașul Ialoveni spre Costeşti se deplasa o motocicletă de model “Viper” condusă de un tânăr de 24 de ani. Șoferul motocilctelei nu a putut evita accidentul și a intrat în coliziune VW-Passat.

În urma impactului a avut de suferit conducătorul motocicletei, care a fost transportat la spital.

Poliția stabilește toate circumstanțele, iar în funcție de leziunile suferite de tânăr se va stabili pedeapsa pentru șoferul vinovat de accident.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram