/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO. VIDEO/ Aici vei găsi apartamentul mult visat! Complexul „Confort Residence” de la Exfactor Grup - ansamblul rezidențial cu cel mai bun raport de preț/calitate

17 august 2018, ora 11:46

Pentru a satisface necesitățile și dorințele celor care doresc să-și cumpere o locuință, Exfactor Grup a conceput o gamă largă de tipuri de apartamente – cu 1, 2 sau 3 camere, care au fost gândite pentru a oferi un nivel crescut de funcționalitate și utilizare a spațiului. Astfel, la dispoziția vă stau locuințe cu suprafețe variate: începând de la 40 m2, până la 90 de m2.

Complexul rezidențial „Confort Residence” este amplasat într-o zonă ecologică și liniștită, cu planificări moderne și construit din materiale de cea mai înaltă calitate. Teritoriul adiacent va fi amenajat cu terenuri de joacă pentru copii și spații de agrement. Fiind îngrădit, complexul va oferi locatorilor săi un grad sporit de securitate și confort!

Complexul rezidențial „Confort Residence” pune la dispoziție toate lucrurile de care ai nevoie zi de zi:

• regiune liniștită într-un sector ecologic, în imediata apropiere de piața Delfin,
• mijloace de transport în comun, grădinițe, școală, parc, supermarketuri și centre de agrement,
• acces rapid și facil către celelalte sectoare ale Capitalei.

Blocul locativ dispune de următoarele caracteristici:

• carcas monolit din beton – armat, pereţi interior şi exterior din cărămidă roşie (producător Macon SA),
• izolare și termică a faţadei cu vată minerală,
• ascensor silenţios cu deplasare inclusiv la nivelele parcărilor subterane,
• încălzire autonomă în fiecare apartament cu instalarea cazanului de clasa A (marcă germană sau italiană),
• pardoseală şi pereţi cu izolaţie fonică şi termică,
• geamuri termopan cu 6 camere şi 3 rânduri de sticlă ,
• interfon, telefon TV internet – fibră optică,
• contoare individuale la gaz şi apă,
• parcare subterană în două nivele pentru fiecare bloc.

La moment, are loc procesul de execuție a lucrărilor, iar darea în exploatare va avea loc în trimetru II al anului 2020. Costul unui metru pătrat de locuință, în variantă albă, începe de la 550 de euro.

Reprezentanții biroului de vânzări vă așteaptă în fiecare zi pentru a vă ajuta să găsiți apartamentul care vi se potrivește.

Adresa: Chișinău, Centru, str. Lev Tolstoi 74

Telefon: (+373 22) 507 444

De asemenea, puteți urmări cum decurge mersul executării lucrărilor de construcție, dar și variantele de apartamente disponibile după criteriile optime pentru Dvs pe site-ul companiei http://exfactor.md/. Aici veți găsi mereu informația actualizată cu regularitate.

Compania „Exfactor Grup” SRL are o experiență de 14 ani în domeniul construcțiilor. În această perioadă a reușit edificarea și darea în exploatare în total 17 Complexe locative și Blocuri de locuit, circa 2000 apartamente, ceia ce constituie peste 270 000 m. p.

De-a lungul anilor Exfactor Grup s-a remarcat nu doar prin construcția blocurilor locative dar și în construirea obiectelor industriale de importanta națională și internațional, asa cum ar fi Terminalul Aeroportului Chișinău care este proiect modern cu o arhitectura deosebita sau parcarea multi etajată a Aeroportului Internațional Chișinău.

Noi suntem aleşi pentru calitate, siguranță şi iar calitate!

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram