/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Imagini șocante. Tânăr acuzat că a vrut să-și împingă prietena în fața unui tren din Australia

missing
17 august 2018, ora 13:05

Lucas Narkle s-a prezentat miercuri la Curtea Districtuală din Sudul Australiei, după ce a pledat vinovat la acuzațiile de tentativă de crimă. În ciuda imaginilor care o arată pe fata de 14 ani luptând cu disperare pentru viața sa, judecătorul Simon Stretton a declarat că este puțin probabil ca acuzatul să primească o pedeapsă mare. “Trebuie să țin cont de faptul că acțiunile sale sunt scurte, iresponsabile și nu au provocat vreun rău fizic. Cred că nu ar ajuta la nimic prin impunerea unui termen suplimentar de închisoare, dar sunt pentru muncă comunitară extinsă”, a explicat judecătorul citat de Daily Mail. Lucas Narkle va afla joi decizia Curții.

Imaginile șocante au fost surprinse în stația Elizabeth South din nordul Adelaidei, în luna octombrie a anului trecut. Fata, de 14 ani, a fost văzută luptându-se cu disperare pentru viața ei în timp ce era târâtă spre trenul care se apropia de staţie. Narkle a pledat vinovat pentru că a pus în pericol viața fetei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram