Cel puţin 41 de oameni au murit după prăbuşirea unui segment al viaductului Polcevera (Morandi), pe autostrada A10, în apropiere de oraşul Genova, Conform celui mai recent bilanţ anunţat sâmbătă de agenţia de ştiri ANSA, citat de Mediafax.

Alte trei trupuri neînsufleţite au fost descoperite în ultimele 24 de ore sub dărâmături.

Potrivit ANSA, pompierii au descoperit trupurile unei fetiţe de nouă ani şi ale părinţilor ei într-un vehicul “complet strivit” .

ANSA a precizat că noul bilanţ este neoficial întrucât noile victime nu au fost în mod oficial identificate.

Ruperea unui cablu de oţel probabil a cauzat prăbuşirea segmentului suspendat al Autostrăzii A10 din Italia în apropierea oraşului Genova, afirmă un membru al Comisiei de anchetă, citat de site-ul cotidianului La Repubblica.

Ziua de sâmbătă a fost declarată zi de doliu naţional, în contextul în care la Genova sunt programate ceremonii funerare publice pentru unele dintre victime.

Însă familiile unora dintre victime au decis să nu participe la ceremonii în semn de mânie faţă de modul în care autorităţile italiene au gestionat incidentul, relatează agenţia Dpa.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!