La intrarea din spate a Parlamentului a apărut un gard de fier. Din imaginea postată de o deputată pe facebook se vede că pentru a intra în Legislativ este necesară de o cheie sau un card special. Căci, pe lângă gard au fost instalate și două intrări cu turnichete.

Imaginea a fost distribuită de deputata Inna Șupac care a comentat fotografia astfel: „Gardul și zăbrele la Parlament – singurul lucru pe care l-a făcut această putere în memoria celor 9 ani de guvernare”.

Foto: FB/ Inna Supac

Amintim că anul trecut s-a început construcția gardului din jurul Parlamentului. Ulterior, o parte din temelia gardului a fost demolată pentru ridicarea unei parcări pentru deputați. Menționăm că gardul ar urma să aibă o înălțime de 2,5 metri și o lungime de 240 de metri, iar costurile ar depăși 5 milioane de lei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!