Ministrul pentru Drepturile Femeilor din Noua Zeelandă, Julie Genter, a mers pe bicicletă la spital pentru a naşte, scrie BBC, citat de news.ro.

Genter, care face parte din Partidul Verzilor, a declarat că a mers cu bicicleta la spital pentru că „nu era destul loc în maşină”.

Ea a născut la 42 de săptămâni şi a postat pe Instagram fotografii cu ea şi partenerul său, „bucurându-se de o dimineaţă frumoasă de duminică”.

În iunie, prim-ministrul Noii Zeelande, Jacinda Ardem, a de venit al doilea lider mondial din istorie care a născut în timpul mandatului. Atât ea cât şi Genter au născut la Spitalul Municipal din Auckland.

Genter, în vârstă de 38 de ani, este cunoscută ca o susţinătoare a mersului pe bicicletă.

„Acesta este momentul, uraţi-ne noroc! Eu şi partenerul meu am folosit bicicletele pentru că nu era destul loc în maşină … dar m-a şi adus într-o stare bună”, a afirmat ea.

Beautiful Sunday morning for a bike ride, to the hospital, for an induction to finally have this baby. This is it, wish us luck! (My partner and I cycled because there wasn’t enough room in the car for the support crew… but it also put me in the best possible mood!) #42weekspregnant #cycling #bicyclesarethebest

A post shared by Julie Anne Genter (@julieannegenter) on

40 weeks + 4 days. #stillwaiting #babywatch

A post shared by Julie Anne Genter (@julieannegenter) on

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!