/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

13 partide, printre care și PAS, vor fi amendate de CEC. Ce au încălcat

21 august 2018, ora 19:07

Astfel, CEC a inițiat procedura contravențională în privința persoanelor cu funcție de răspundere din cadrul partidelor care nu au respectat termenul legal: Mișcarea Social-Politică a Romilor din Republica Moldova, Partidul Politic „Partidul Acțiune și Solidaritate”, Partidul Politic „Partidul Ruso-Slavean din Moldova”, Partidul Politic „Partidul Popular European din Moldova” și Partidul Conservator

Totodată, procedura contravențională a fost inițiată și în privința persoanelor cu funcție de răspundere ale partidelor care nu au prezentat raportul semestrial: Partidul Politic „Democrația Acasă”, Partidul Socialist din Moldova, Partidul Politic Noua Opțiune Istorică, Partidul Politic „Frontul Salvării Moldovei”, Partidul Politic pentru Unirea Moldovei, Mișcarea Social-Politică „Forța Nouă”, Partidul Republican din Moldova, Partidul Politic Partidul „Renaștere”.

Potrivit datelor Agenției Serviciilor Publice, 46 de partide politice au avut obligația de a prezenta informațiile privind gestiunea financiară, dintre care 33 de formațiuni politice au prezentat rapoartele financiare în termen, iar cinci, peste termenul stabilit de legislație. Opt partide politice nu au prezentat rapoartele privind gestiunea financiară pentru perioada menționată anterior.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram