/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Ce spune Igor Dodon despre protestul de duminică și apelul făcut către PDM și ACUM

missing
22 august 2018, ora 12:14

„Protestul preconizat pentru duminică nu are nimic comun cu anularea alegerilor din Chişinău. Cred că ele reprezintă o nouă încercare a aşa-numitei opoziţii de dreapta de a-şi provoca foştii parteneri de guvernare, pentru a se expune drept nişte victime ale regimului şi de a încerca, în acest mod, să atragă şi mai mult electoratul în viitoarele alegeri parlamentare”, a scris Dodon.

Acesta a mai chemat autoritățile și organizatorii protestului să nu permită destabilizarea situației. „Nu sunt contra organizării protestelor, cu condiţia că acestea să se desfăşoare în mod paşnic şi fără destabilizare. Fac apel şi către una dintre părţi, PDM, care controlează Guvernul şi majoritatea parlamentară, şi către cealaltă parte, foştii lor parteneri – să nu admită o destabilizare sau acţiuni care ar degenera într-o situaţie ireversibilă”, a mai spus șeful statului.

Amintim că, în zilele de 26 și 27 august Mișcarea de Rezistență ACUM planifică organizarea unui protest de amploare cu participarea a mii de oameni. Precizăm că simultan cu protestul de la Chișinău au anunțat desfășurarea protestelor diaspora din Londra, Milan, Berlin și Bruxelles.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram