/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Premierul României în discuţii cu Asociaţia Investitorilor despre racordarea ireversibilă a Republicii Moldova la UE

missing
23 august 2018, ora 00:28

“Prim-ministrul Viorica Dăncilă a avut astăzi, 22 august, o întrevedere cu reprezentaţii Asociaţiei Investitorilor din România (AIR) în Republica Moldova. Cu această ocazie, înaltul oficial român a reiterat importanţa deosebită pe care România o acordă Parteneriatului Strategic cu Republica Moldova. Şeful Executivului a subliniat importanţa intensificării consultărilor şi cooperării bilaterale pe toate temele de interes comun, precum sporirea prezenţei investiţionale, racordarea ireversibilă a Republicii Moldova la UE şi, implicit, la România, sub raport energetic, al infrastructurii, al instituţiilor, dar şi al valorilor”, se arată în comunicatul Executivului remis miercuri MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, “În cadrul reuniunii au fost prezentate priorităţile de activitate ale Asociaţiei Investitorilor din România în Republica Moldova şi manifestarea interesului reciproc privind consolidarea eforturilor pentru îmbunătăţirea mediului investiţional din Republica Moldova prin întrajutorare reciprocă”.

Executivul mai precizează că la începutul acestui an, cu ocazia vizitei la Chişinău, premierul Dăncilă a participat la evenimentul de lansare a AIR în Republica Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram