Un pilot Ryanair a leșinat în timp ce aeronava pe care o pilota se pregătea de aterizare din cauza unei furtuni. Avionul care zbura de la Londra la Palermo a aterizat de urgență în Trapani din cauza vremii, joi după amiază, scrie digi24.ro.

Când avionul se apropia de pista de aterizare, copilotul a leșinat, iar căpitanul a fost nevoit să efectueze manevrele de aterizare de unul singur. După aterizare, pilotul a fost dus de urgență la spital, iar la scurt timp a fost externat.

„Unul dintre piloții aflați în aeronavă a leșinat pentru o perioadă scurtă, în timp ce avionul era condus la sol de căpitan la Trapani. El a fost dus la spital și examinat de medici, unde a fost consultat și externat la scurt timp,” au declarat reprezentanții Ryanair pentru MailOnline.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!