/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Participanții la Marșul Centenar au trecut frontiera cu R. Moldova

28 august 2018, ora 21:40

Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, șeful Poliției de Frontieră a Republicii Moldova, domnul Fredolin Lecari, s-a deplasat la punctul de trecere Leușeni pentru a debloca situația privind grupul organizat de cetățeni români staționați între punctele de trecere a frontierei de stat.

„Simion George urmează să primească interdicția în „conformitate cu legea, după ce a demonstrat un comportament agresiv, inadecvat și a refuzat să respecte procedurile legale de trecere a frontierei de stat”, se mai menționează în comunicat.

„Marșul Centenar va continua fără George Simion, care este expulzat din Republica Moldova pentru a patra oara! Marșul va ajunge sâmbătă, ora 12.00 la Chișinău. Ne vedem cu toții în Piața Marii Adunări Naționale pe 1 septembrie! Doar Unirea ne mai poate salva”, a scris pe facebook Vitalie Prisacaru, unul dintre participanții marșului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram