/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

/GRAFIC/ Numărul utilizatorilor de Facebook din Moldova au ajuns la un milion. Din ce orașe sunt

missing
30 august 2018, ora 16:47

Potrivit agenției digitale Gramatic, Facebook și-a dublat numărul de utilizatori din Moldova în doar trei ani și jumătate, după ce în martie 2015 a raportat 500 mii de utilizatori. În prezent se atestă o creștere a conturilor noi în toată țara, exceptând orașul Chișinău care a crescut semnificativ pe parcursul anilor precedenți.

Din numărul total de utilizatori, 54% locuiesc în Chișinău, urmat de Bălți (4,6%) și Tiraspol (3%). Persoanele de sex feminin constituie 57% din numărul total, cu 2% mai mult decât la începutul acestui an. Totodată 530.000 utilizatori au vârsta cuprinsă între 18 și 34 de ani, aceasta fiind cea mai populară categorie de vârsta în rețea.

La nivel global, rețeaua lui Mark Zuckerberg are 2,23 miliarde de utilizatori activi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram