Piața Marii Adunări Naționale va fi împărțită din nou. Cel puțin patru organizații anunță organizarea de manifestații pe 1 septembrie în centrul Capitalei.

Organizatorii Marșul Centenarului anunță organizarea unei manifestații pe 1 septembrie în PMAN, atunci când mai mulți participanți vor ajunge la Chișinău. În același timp, pe pagina primăriei alte trei organizații anunță despre organizarea de manifestații:

Partidul Socialiștilor a rezervat PMAN pentru organizarea unui miting cu participarea a două mii de persoane.

A.O. „Credință Patriei” anunță tocmai două evenimente: un miting pentru promovarea valorilor național-patriotice cu participarea a șase mii de persoane și o manifestație Național-Patriotică cu participarea a cinci mii de persoane.

Societatea Civilă în frunte cu Aurel BUCUREANU, Alexei FROLKOV și Svetlana ȘANDROVSCAIA anunță organizarea unui protest față de ridicarea prețurilor la combustibil și revenirea acestora la prețul de 14-15 lei pentru un litru. Numărul estimat de participanţi este de cinci mii.

Amintim că, duminică 26 august, PMAN a fost divizată în două părți de cordoane de polițiști. În mijlocul PMAN a avut loc o manifestație organizată de partidul Șor, iar în apropiere de monumentul lui Ștefan cel Mare protestul organizat de Mișcarea de Rezistență ACUM.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!