/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Năstase și Sandu îi răspund lui Șor

30 august 2018, ora 19:14

„Vreau să le spunem tuturor hoților din R. Moldova că noi vom insista până la capăt ca instituțiile, organele de drept din R. Moldova și într-o anumită măsură, unde este posibil, organele de drept internaționale, europene, să-și facă treabă, așa încât toți cei care se fac vinovați de hoții, de furturi să răspundă, banii lor să fie sechestrați și întorși în bugetul țării ca ei să ajungă la cetățeni”, a declarat Maia Sandu.

Andrei Năstase a menționat că declarațiile lui Șor sunt inepții, și sunt făcute în lipsa unor argumente și a unui mesaj coerent împotriva Mișcării de rezistență din Republica Moldova, precizând că în cazul lui Ilan Șor este o decizie de condamnare a primei instanțe.

Politicianul a mai spus că mesajele lui Șor sunt false. „Unul dintre ele a fost faptul că vrem să-i închidem magazinele sociale. Este un fals. Un alt fals este precum că, noi am face presiuni asupra justiției. Noi ne dorim o justiție liberă în R. Moldova, o justiție scoasă din captivitate politică și mafiotică. O justiție care să aibă grijă ca oricine încalcă legea, indiferent de culoare politică sau ce avere ar avea să ajungă pe banca acuzaților dacă a încălcat legea împotriva statului, oamenilor…”, a declarat Năstase.

Amintim că, la data de 26 august în Piața Marii Adunări Naționale au avut loc două proteste, unul organizat de partidul Șor, iar altul de Mișcarea Națională de Rezistență ACUM. Participanților la protestul lui Șor li s-a oferit gratuit o masă și produse alimentare, în timp ce aceștia părăseau PMAN, simpatizații ACUM i-au numit trădători afirmând că se vând pentru o bucată de pâine.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram