/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/DOC/ George Simion are interdicție de intrare în R. Moldova

missing
31 august 2018, ora 15:38

Într-un live pe facebook se vede cum Simion era în mașină cu alte două persoane cărora li s-a permis intrarea în R. Moldova, iar el a fost anunțat despre existența interdicției.

Amintim că, pe 27 august curent, unui grup de cetățeni români, participanți la Marșul Unirii, nu li s-a permis trecerea frontierei de stat a Republicii Moldova. Motivul inițial a fost comportamentul inadecvat și provocator al unor persoane, refuzul de a se conforma procedurilor legale și o serie de amenințări în discuțiile cu reprezentanții Poliției de Frontieră. În același timp, autoritățile din România au negat afirmațiile spunând că tinerii au avut un comportament adecvat.

La fața locului a mers și șeful Poliției de Frontieră a Republicii Moldova, Fredolin Lecari. Ulterior, după discuții grupului de cetățeni români li s-a permis să intre în țară, cu excepția lui George Simion, căruia i s-a pus interdicția de a intra în țară „din cauza comportamentului agresiv”.

Foto: FB/George Simion

Foto: FB/George Simion

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram