Preşedintele PSD din România, Liviu Dragnea, a anunţat, sâmbătă, în şedinţa Comitetului Executiv Național al PSD, că nu va candida la alegerile prezidenţiale.

„Liviu Dragnea ne-a anunţat că nu va candida la alegerile prezidenţiale, care vor avea loc în 2019”, au declarat pentru MEDIAFAX surse participante la şedinţa CExN al PSD. Mai mult, Liviu Dragnea a spus că varianta câştigătoare la prezidenţiale este un candidat unic PSD-ALDE.

Vicepreşedintele PSD, Robert Negoiţă, a declarat că în şedinţa CExN nu s-a luat o decizie în privinţa candidaturii unice, PSD şi ALDE, la alegerile prezidenţiale, el precizând că le-a cerut colegilor săi „corectitudine şi cinste”. „Nu am stabilit nimic”, a declarat vicepreşedintele PSD.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!