/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Ce spune Maia Sandu despre vilele de 30 de milioane de euro al lui Vlad Plahotniuc

missing
05 septembrie 2018, ora 18:42

„Bani sunt în țară – ar ajunge și pentru profesori, și pentru educatori, și pentru medici, și pentru pensionari, ar fi suficienți și pentru îmbunătățirea infrastructurii, și pentru ridicarea nivelului de trai în satele noastre. Bani ar fi suficienți în țara noastră, dacă nu ar fi furați și cheltuiți pentru casele de lux și traiul exorbitant al lui Plahotniuc și celor apropiați lui Plahotniuc. Toate aceste resurse financiare dobândite ilegal trebuie întoarse statului, iar cei care le-au furat de la oameni – trași la răspundere”, scrie lidera PAS pe pagina sa de facebook.

Precizăm că RISE a scris că de când s-a făcut politician, Vladimir Plahotniuc a avut grijă să-și ascundă proprietățile de peste hotare în spatele unor firme paravan și persoane interpuse. Imperiul imobiliar din străinătate al oligarhului moldovean numără mai multe proprietăți exclusiviste care n-au figurat niciodată în declarațiile lui de avere. RISE Moldova a identificat patru dintre ele. Înșiruite pe axa Geneva – Sciez – Les Houches – București, vilele valorează peste 30 de milioane de euro, adică peste jumătate de miliard de lei. Investigația integrală AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram